Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγωνισμός αφίσας: "Σχεδίασε μια ευχή για την Ελλάδα"

Η Μπιεννάλε Σαντορίνης προκηρύσσει παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας με τίτλο “Σχεδίασε μια Ευχή για την Ελλάδα” στα πλαίσια του παράλληλου προγράμματός της για το 2013.

Στόχος τους διαγωνισμού είναι φιλλέλληνες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να συμβάλλουν στην στήριξη του ονόματος της Ελλάδας στο εξωτερικό. θεωρώντας ουσιώδες το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες μπορούν να διαδραματίσουν μεγάλο και σημαντικό ρόλο ως προς το θέμα της εικόνας της Ελλάδας στο κόσμο, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο προσκαλούνται να συμβάλλουν “Σχεδιάζοντας μια Ευχή για Ελλάδα!” η οποία θα ταξιδέψει σε 24 μεγάλες πόλεις.

Οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα από τις 10 Ιανουαρίου 2013 έως τις 10 Μαρτίου 2013 στις πόλεις: Τόκυο, Σεούλ, Βομβάη, Καλκούτα, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Πάολο, Μπουένος Άϊρες, Σανγκάη, Πεκίνο, Σίδνεϊ, Μελβούνρη, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τορόντο, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόσχα, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Μαδρίτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Ενώ από τις 20 Απριλίου 2013 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 η έκθεση θα μεταφερθεί στον Πύργο της Σαντορίνης!

Οι επισκέπτες των εκθέσεων θα βαθμολογούν τα εκτιθέμενα έργα, και οι δημιουργοί των δημοφιλέστερων αφισών θα κερδίσουν βραβεία χρηματικά, αλλά και ταξίδια στην Ελλάδα.

Η περίοδος συμμετοχών ανοίγει στις 14 Αυγούστου 2012 και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, με κόστος εγγραφής τα 40€. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να κατεβάσουν το ηλεκτρονικό δείγμα (pdf template) από το website της Μπιεννάλε Σαντορίνης και αφού σχεδιάσουν την “ευχή” τους θα πρέπει να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:reg@santorinibiennale.gr

Μέγεθος αφίσας: Α2, Tελικό αρχείο: Pdf (curves) & CMYK, χωρίς cropmarks.

Η Μπιεννάλε της Σαντορίνης θα τυπώσει 25 αφίσες για το κάθε έργο τις οποίες θα διανέμει στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού προς έκθεση. Η λίστα με τις συμμετέχουσες γκαλερί θ’ ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της περιόδου εγγραφών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation