Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Rihanna και Lady Gaga:Λένε ναι στις γούνες και ...τ ακούνε από την PETA

Πέρα από τις εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές τους, η Lady Gaga και η Ριάνα χαρακτηρίστηκαν «φρικιά» για έναν ακόμη λόγο: εμφανίζονται χαμογελαστές στον φακό φορώντας παπούτσια από δέρμα ερπετών και
γούνες.


Αυτά υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της οργάνωσης για την κακομεταχείριση των ζώων PETA. «Η Ριάνα μπορεί να μη γνωρίζει ότι σκοτώνουν τα φίδια για να πάρουν το δέρμα τους. Αλλά φυσικά εκείνα δεν μπορούν να πάνε στην Οπρα και να κλαφτούν», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της PETA, κάνοντας εμμέσως αναφορά στην πρόσφατη εξομολόγηση της Ριάνα στην εκπομπή της Οπρα. «Εκείνη και η Lady Gaga προσπαθούν απεγνωσμένα να γίνουν φρικιά κι όχι να αναγνωριστεί το ταλέντο τους», εξηγεί.

Η Lady Gaga, που πάντα δήλωνε ότι δεν της αρέσουν οι γούνες, δίχασε τους στυλίστες και τις φιλοζωικές οργανώσεις όταν τον προηγούμενο μήνα εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις φορώντας γούνα.
Τώρα 26χρονη φωτογραφίζεται σχεδόν παντού με το σκυλάκι της, τον Φόζι(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αγκαλιά αλλά πολλές φορές φορά γούνες κάτι που δεν συνάδει με την φιλοζωϊα.

Μάλιστα όταν η οργάνωση PETA την κατηγόρησε ανοικτά, δεν δίστασε να απαντήσει ότι είναι δικαίωμα της να φορά γούνες και μάλιστα διαφήμισε και την μάρκα αφού η γούνα της ήταν του οίκου Hermes, λέγοντας: »Please don’t forget to credit the designer HERMES».

Στους φαν της είπε ότι δεν θα απαντήσει αν οι γούνες είναι αληθινές και ότι δεν είναι χορτοφάγος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation