Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ιστορικές Περιηγήσεις: Χρούπιστα 1912 – Άργος Ορεστικό 2012



Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Ιστορικές Περιηγήσεις: 1912 Χρούπιστα -  2012 Άργος Ορεστικό» ο Δήμος Ορεστίδος διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Νουρτζοπούλου από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο «ΟΡΕΣΤΙΣ».

Τα εγκαίνια της έκθεσης που φέρει τον τίτλο «Περιδιαβαίνοντας το Σύμπαν» θα γίνουν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μορφωτικού Συλλόγου «ΟΡΕΣΤΙΣ» (Κτήριο Δούμα-Ζάχου), με τον καθηγητή Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. κ. Παναγιώτη Τσολάκη να πραγματοποιεί την κριτική στο έργο της ζωγράφου.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει εισήγηση των εκπαιδευτικών κ. Γιώργου Μπεροπούλη και κας Μαρίας Πετροπούλου με θέμα «Ιστορία 2ου Δημοτικού Σχολείου – Σχολείου Προσφυγιάς» με τη συνδιοργάνωση της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού, του Συλλόγου Μικρασιατών «Η Κύζικος» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία ανατρέχει στο παρελθόν του Άργους Ορεστικού τόσο μέσα από τα τοπία που αποτυπώνονται στον καμβά της κας Νουρτζοπούλου όσο και από την ιστορία του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση ζωγραφικής μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2467042359, 6974726328.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation