Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα εναλλακτικά…Ψαράδικα της Καστοριάς!!

Αν η Νότια Παραλία κρατά τα σκήπτρα της mainstream διασκέδασης, τότε η Βόρεια αντεπιτίθεται µε έναν πιο εναλλακτικό χαρακτήρα! Η πιάτσα (συγκεκριµένα η οδός
Θωµαΐδος),
που πήρε την ονοµασία της από την παραδοσιακή ψαραγορά που λειτουργεί εκεί το πρωί, είναι µια ανερχόµενη γειτονιά που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «in».
Με τσιπουράδικα και ψαγµένα µπαράκια (7-8 στον αριθµό), έχει τον δικό της νεανικό χαρακτήρα και το δικό της κοινό! Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου τέσσερα χρόνια, όταν το καφενείο η Σβούρα ήρθε να κάνει τη διαφορά. Από τότε άνοιξαν κι άλλα, τα οποία κατάφεραν µε την παρεΐστικη διάθεσή τους να κάνουν τον κόσµο να επιστρέψει και πάλι σε αυτή την πλευρά της πόλης! Το καλοκαίρι ο πεζόδροµος κλείνει και ο κόσµος απολαµβάνει το ποτό του έξω, µπροστά στη λίµνη!
ΤIP: Στα Ψαράδικα θα βρεις κυρίως τσιπουράδικα. Από τα µαγαζιά ξεχωρίσαµε το τσιπουράδικο 12 µήνες, τον Βάτραχο, το ανακαινισµένο Σουλάτσο, το καφέ-ουζοµεζεδοπωλείο Κουρσάρο, το Αλλού γιαλού και το cafe Σβούρα για το ρακόµελό του! Στον παράλληλο δρόµο έκανε φέτος την εµφάνισή του το πρωτότυπο Bar Food!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation