Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Με το στόμα ανοικτό έχουν μείνει οι ανακριτές στην υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες στη Κύπρο. Το κουβάρι της υπόθεσης πάει δύο χρόνια πίσω, ...

όταν η 14χρονη (που τότε ήταν 12 χρονών) άρχισε να έχει ερωτικές συνευρέσεις με τον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη έναντι αμοιβής. Αρχικώς η επαφή τους όπως η ίδια κατέθεσε περιοριζόταν σε στοματικό σεξ ενώ αργότερα είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με αυξημένο αντίτιμο. Βασικός κρίκος είναι ο 35χρονος Νίκος Νικολάου ο οποίος "πάσαρε" τις ανήλικες στον Λευκαρίτη εξασφαλίζοντας και αυτός προμήθεια για τις "υπηρεσίες" του. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια γιατί υπήρξε ένα θέμα με τα χρήματα που πήρε ο Νικολάου από τη 15χρονη μετά την επίσκεψη της στο σπίτι του Λευκαρίτη. Η 15χρονη για να τον εκδικηθεί αποφάσισε να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα της και στη συνέχεια στην αστυνομία. Όπως προκύπτει από τις ανακρίσεις και αυτή πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες με αμοιβή τα τελευταία τρία χρόνια για να εξασφαλίζει τη δόση της.

 Στο σπίτι του Λευκαρίτη βρέθηκαν 4 βιντεοκασέτες με σεξουαλικό περιεχόμενο. Οι κασέτες εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν οι γυναίκες που εμφανίζονται είναι ανήλικες και αν είναι δυνατόν να εντοπιστούν για να καταθέσουν. Επίσης στο σπίτι βρέθηκαν διάφορα ερωτικά βοηθήματα και διεγερτικά χάπια.

 Ο Νίκος Νικολάου έχει προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς στην αστυνομία ενώ ο Λευκαρίτης αρνείται κάθε ανάμιξη και δεν απαντάει στις ερωτήσεις των ανακριτών. παρά το ότι η αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο ανανέωση του διατάγματος κράτησης και των δύο υπόπτων για 8 μέρες, η επαρχιακή δικαστής Λάρνακας κυρία Ταλαρίδου ενέκρινε μόνο 6 μέρες ενώ η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευθούν όπως είπε οι ανήλικες. Ωστόσο στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν οι ανήλικες αλλά μόνο ο Νικολάου και ο Λευκαρίτης.
 Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation