Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Κώστας Πιλαφίδης στην Καστοριά το τριήμερο 11-13 Ιουλίου!

Σε μια ακόμα αξιέπαινη και πρωτοποριακή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ κίνηση προέβη ο Α.Σ. Καστοριάς καθώς έπειτα από συντονισμένες κινήσεις οι άνθρωποι του συλλόγου κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν τον ερχομό ενός ακόμα αναγνωρισμένου προπονητή προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το επίπεδο και η ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 11-13 Ιουλίου του 2012 θα βρίσκεται στην Καστοριά και αποκλειστικά για λογαριασμό του συλλόγου της πόλης μας ο πετυχημένος προπονητής Κώστας Πιλαφίδης ο οποίος θα δώσει το παρόν στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Καστοριάς προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους ανερχόμενους αστέρες του μπάσκετ.

Όσον αφορά τον κ. Πιλαφίδη, οι συστάσεις κρίνονται περιττές αφού ο μέχρι πρότινος προπονητής της Καβάλας στην Α1 όχι απλά ανήκει στην ελίτ των Ελλήνων προπονητών άλλα και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν στην ομάδα της Καστοριάς, όντας μάλιστα ο άνθρωπος-κλειδί για τη μεταγραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Ηρακλή.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά και μάλιστα θα είναι διπλές ( από το πρώι μέχρι τις 12 μ.μ & από τις 19.30 έως τις 22.00 μ.μ), ενώ δε χωρά καμία απολύτως αμφιβολία πως μετά την επίσκεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών κ.κ. Κωνσταντίνου Μίσσα και Γιώργου Λημνιάτη τον περασμένο Ιανουάριο η καλαθοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Καστοριάς τάραζει…για μια ακόμα φορά τα λιμνάζοντα νερά κερδίζοντας δικαιολογημένα τη μερίδα του λέοντος των εντυπώσεων!

Εφ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation