Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«Κόκκινο» της ΕΠΟ σε Αστραπή, Καστοριά, Οινόη & Πεντάβρυσο!

Αμαρτίες…του παρελθόντος φαίνεται ότι θα απασχολήσουν τέσσερα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο όλο κλίμα της λιτότητας και του οικονομικού εξορθολογισμού στο χώρο του ποδοσφαίρου
η αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ( Ε.Π.Ο.) απέστειλε στο... Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ειδοποιητήριο έγγραφο με το οποίο γνωστοποιείται ότι όσα σωματεία δεν έχουν εκπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την Ομοσπονδία όχι μόνο δεν θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ούτε και να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές με οποιονδήποτε τρόπο.

Το εν λόγω έγγραφο φέρει ημέρα κοινοποίησης την ημέρα Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 και αναθέτει στους καθ’ ύλιν αρμόδιους της Ε.Π.Σ. Καστοριάς την υποχρέωση να ειδοποιήσουν τα σωματεία Αστραπή Μεσοποταμίας, Α.Γ.Σ. Καστοριάς, Α.Σ. Πενταβρύσου, Φλατσάτα Οινόης και Α.Ο. Καστοριάς ( δεν υφίσταται πλέον) πως σε περίπτωση που δεν εκπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους θα υποστούν τις προαναφερόμενες συνέπειες.

Κλείνοντας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ. Καστοριάς περιμένουν την επιστροφή του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Γκίτσιου που βρίσκεται στην Εσθονία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Νέων προκειμένου να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για τα εν λόγω σωματεία.

Ρεπορτάζ: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου
orizontespress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation