Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Σκουριές, ο «Μουτζαχεντίν» βουλευτής και οι δηλώσεις σε κατάσταση σοκ! (βίντεο)

«Εμείς πήγαμε ειρηνικά για να διαδηλώσουμε και αυτοί (οι αστυνομικοί), μόλις μας είδαν ,μας έκαναν επίθεση με δακρυγόνα».
Αυτό λένε σε κάμερες, εφημερίδες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι «ειρηνιστές» και πάνω απ όλα φίλοι της οικολογίας και αυτόκλητοι προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής, 3 μέρες, μετά το νέο «έπος», όπως καυχιούνται, που ξανά…έγραψαν στις Σκουριές.

Αυτά τα λόγια δεν τα λέει μόνο η ομάδα των κοινών γνωστών «οικολόγων» στην κοινωνία των Μαδεμοχωρίων, τα ισχυρίζονται και εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που έλαβαν μέρος, συνειδητά ή ασυνείδητα, στις νέες εμπρηστικές επιχειρήσεις στο δάσος των Σκουριών.

Καλή ώρα, όπως ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος με εμφάνιση που παραπέμπει σε «μουτζαχεντίν» (εξαιτίας της παλιστινιακής του μαντίλας), περιέγραψε μπροστά στην κάμερα την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με δακρυγόνα προς τους διαδηλωτές και τις συνθήκες του δικού του τραυματισμού στον ώμο (με την ευκαιρία να του ευχηθούμε και περαστικά).
Αναρωτιόμαστε αν το τρακ που δείχνει να έχει στο λόγο του, έχει να κάνει μόνο με το σοκ του δικού του τραυματισμού και την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων, ή και με τις καταστάσεις, που διαδραματίζονταν γύρω του, αλλά εκείνη τη στιγμή φοβόταν ή ντρεπόταν να αναφερθεί.
Γιατί φανταζόμαστε πως ένας νορμάλ βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, που έρχεται από την Καστοριά και με ειρηνικές διαθέσεις, πηγαίνει να διαμαρτυρηθεί για την «καταστροφή του περιβάλλοντος», φυσιολογικά θα πρέπει να υπέστη ένα μεγάλο σοκ, βλέποντας γύρω του, άλλους διαδηλωτές, να χρησιμοποιούν βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, πυρσούς, μπουλόνια, κομμένες σιδερένιες βέργες και άλλα αντικείμενα, που συνιστούν απειλή για πρόκληση φωτιάς στο δάσος και τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών (Αλήθεια, τι έχει να πει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προς σ΄αυτούς τους βουλευτές, που τώρα τελευταία αναγνωρίζει… τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών και των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας;;; ).
Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση ο κ.Διαμαντόπουλος να μην κατάλαβε τι έγινε γύρω του, θα μας επιτρέψει τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι αυτοί που «ορκίζονται στα δέντρα», για τις ειρηνικές τους… διαθέσεις, να τους δείξουμε κάποιες φωτογραφίες, ενθύμια εμπρησμών, που απεσόβησαν τελικά αστυνομικοί και πυροσβέστες στο δάσος των Σκουριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation