Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κανέλλη: "Το φίδι της ακροδεξιάς θα μας καταπιεί όλους"

Την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη. Τι είπε για την άκρα δεξιά σε ομιλία της στο Συμβούλιο της Ευρώπης


Για άνοδο εξτρεμιστικών φαινομένων στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθείται, έκανε λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για λογαριασμό της Ομάδας "Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά".

"Ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο 'καταβροχθίζει' νέες ψυχές, απελπισμένους νέους που είναι άνεργοι", σημείωσε η κα Κανέλλη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εισροή μεταναστών, λόγω της αποκαλούμενης "Αραβικής Άνοιξης".

"Βλέπουμε ένα σκληρό και πικρό φαινόμενο να διαχέεται στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. H φτώχεια που επικρατεί, η 'φτωχοποίηση' όπως αποκαλείται, το να μην υπάρχει μέλλον, οδηγεί σε ένα σύστημα που κατατρώει τη δημοκρατία στην Ευρώπη" είπε η κα Κανέλλη.

Η κα Κανέλλη ζήτησε την αλληλεγγύη της Ευρώπης, σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα οι άνεργοι αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, επικρατεί απελπισία, ενώ η χώρα δυσφημίζεται και είναι δακτυλοδεικτούμενη στις αγορές.

"Χρειάζεται αλληλεγγύη, διότι διαφορετικά το "φίδι" θα μας καταπιεί όλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο", κατέληξε η κα Κανέλλη.

Η Λιάνα Κανέλλη στις 07 Ιουνίου είχε δεχθεί επίθεση από τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.


news247 Οκτώβριος 02 2012 15:27

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation