Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τι γίνεται με το Μνημειο Μακεδονομαχων Βραχου Καστοριας?

Το μνημείο είναι έτοιμο με χορηγία Βραχιώτη απόγονου Μακεδονομάχου.Η τοποθέτηση θα πραγματοποιηθεί με συμβολικές δωρεές Βραχιωτών.Οικονομικό θέμα λοιπόν δεν υφίσταται.
ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΩΝ ΒΡΑΧΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ?ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ?

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζετε ότι η Ελλάδα έχει αρκετά μνημεία???
    Ποιος θεωρεί ότι αυτό που χρειάζεται ένα χωριό σαν τον Βράχο είναι ένα μνημείο??? Μήπως αυτά δεν έφεραν μια ολόκληρη χώρα στην κατάσταση που είμαστε τώρα??? Συνέλθετε χωριανοί. Το παρελθόν είναι μέσα στην καρδιά μας και δεν χρειαζόμαστε μνημεία για αυτό.Όσοι αγαπάμε αυτό το χωριό , το θέλουμε αγνό μακριά από όλα αυτά.Τι πιο σημαντικό από το να πηγαίνουμε σ'αυτό απλώς για να πάρουμε μια ανάσα , να βρεθούμε με όλους τους συγχωριανούς μας , έτσι απλά σαν μια μεγάλη παρέα, να ακούμε ιστορίες από τους μεγαλύτερους και να τις κρατήσουμε για πάντα μέσα στην καρδιά μας και στη συνέχεια να τις μεταφέρουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας , έτσι απλά σαν παραμύθι??? Να μάθουμε στα παιδιά μας να φέρονται το ίδιο ??? Ξυπνήστε . Οι καιροί δεν σηκώνουν τέτοιες διαφορές. Μάθετε να είστε συγχωριανοί . Μάθετε να αγαπάτε τον τόπο σας και τους ανθρώπους του έτσι όπως είναι. Αυτό μένει για πάντα...Τα μνημεία είναι για αυτούς που θέλουν να χωρίσουν και όχι να ενώσουν. Μπορείτε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation