Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Δ. Βίτσα και Ε. Διαμαντόπουλου με εκτροφείς γουνοφόρων

Το Σάββατο 29/09 ο Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας του Συνασπισμού, και ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Καστοριά, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων στο πλαίσιο επαφών με ολόκληρο τον κλάδο της γούνας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της εξέλιξης των επενδύσεων στην παραγωγή γουνοφόρων ζώων, ως το πρώτο τμήμα για την καθετοποίηση της παραγωγής γούνας στην περιοχή.
Αναλύθηκε το πλάνο επένδυσης, το οποίο υπηρετεί μια ολιστική φιλοσοφία στον κλάδο της γούνας με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, οι οποίες υπάγονται στο αυστηρό πλαίσιο της νομοθεσίας της Ε.Ε. για την παραγωγή γουνοφόρων, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις νέες επενδύσεις εξαιτίας της γραφειοκρατίας του ελληνικού κράτους.
Είναι ήδη γνωστό από την ημερίδα που διοργανώθηκε προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τάσσεται υπέρ τέτοιων επενδύσεων, οι οποίες σέβονται το νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. και στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή, προσφέρουν εργασία και κρατούν το κόσμο στην περιφέρεια με αξιοπρεπείς όρους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation