Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Έξαλλος είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Η.Καλλισθένης με δημοσιεύματα που αμφισβητούν ότι την ερχόμενη πρωτοχρονιά θα του πέσει το φλουρί δίχως καμία καθυστέρηση!
"Πως τολμούν κάποιοι αλητάμπουρες και αμφισβητούν πως θα γίνει ότι ακριβώς είπα?" 'αστραψε ο δαιμόνιος

πρόεδρος ενθυμούμενος παλιά παιδικά τραύματα όταν έτρωγε καρπαζιές από τον ψαρά πατέρα του πάνω στη βάρκα καταμεσής της λίμνης!

Τότε ήλπιζε να πνιγούν όλοι οι υπόλοιποι ψαράδες που παρακολουθούσαν την τρυφερή οικογενειακή σκηνή πάνω στη βάρκα, αλλά για κακή του τύχη ακόμη και σήμερα ζουν και μαρτυρούν τα γεγονότα άλλα... παιδιά της ηλικίας του.Το χε πάρει χαμπάρι από τότε βέβαια ότι δεν θα γινόταν πράξη η ευχή του για πνίξιμο των άλλων και γι αυτό την κοπάνησε στη Γερμανία μετανάστης αφήνοντας στο χαρακτήρα του ένα αναβράζον μόνιμο απωθημένο!

Ας σοβαρευτούμε λίγο...Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από δυο πράγματα: 1ον) Από το ότι ο παππούς και οι αυλή του, τρελαίνονται για oladeka!Τρελαίνονται λέμε! και 2ον) Ότι πρέπει να παραδεχτούμε πως παρ όλες τις αρθρίτιδες και τα ρευματικά, έχει γερά αντανα-κλαστικά! Με το που αναρτήσαμε το :

Νέο εκθετήριο γούνας: Αυτός είναι ο περιβόητος...αγωγός που σταμάτησε τις εργασίες , σήμανε συναγερμός! "Τις παντόφλεες! Όχι άσε τις παντόφλες, τη μασέλα! Άσε άσε! το τηλέφωνο ! Φερε το τηλέφωνο!

Σε έναν άλλο ιδιωτικό χώρο των βορείων προαστίων, ο Ευαγγελάτος της Καστοριάς προσπαθούσε να βρει άκρη με το καινούριο του mac που είχε κάψει για πολλοστή φορά και του γλιστρούσε εκνευριστικά πάνω στις σατέν κατακόκκινες Polo Ralph Lauren πυτζάμες του.Το iphone χτύπησε δαιμονισμένα ξερνώντας ένα παλιό σουξέ του Λευτέρη Πανταζή:"Ταααρααχή κλπ κλπ" ! Η ταραχή όμως ήταν πολύ πιο έντονη στη φωνή του παππού:

Παππούς:"Έλα Αντώνη! κάνε γρήγορα, βγάλε με να μιλήσω!"

Αντώνης: "Ποιος είναι?"(επιτηδευμένα ταραγμένος σε στυλ παράστασης Σεφερλή)

Παππούς: "Το εκθετήριο θα γίνει μ ακούς? Βάλτο δυνατά να τ ακούσουν όλοι οι γουναράδες! Όλοι ! Να μη μας φύγουν σ αυτούς τους αλήτες στην Αθήνα και δεν μπορούμε να τους μαζώξουμε μετά!"

Αντώνης:" (πιο δυνατά και κοροϊδευτικά δραματικά) Ποιος είναι?

Παππούς:" Με άκουσε ο κόσμος?Ο λαός με άκουσε?"Να με βγάλεις να τα πω και στο ράδιο το πρωί!"

Αντώνης: "Ναι? Πρόεδρε εσύ είσαι?

Παππούς: "Να φέρεις τιμολόγιο στο Φαίδωνα το μεσημέρι για τη διαφήμιση, ξέρεις εσύ...και να βγάλεις αυτά τα χαζά, τις διαφημίσεις για την Αθήνα. Είπαμε...αυτοί είναι οχτροί!

Το τηλέφωνο σίγησε...

Σε λίγο το internet θα βούηζε! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ! Η ΕΚΘΕΣΗ ! ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ! ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! ΕΦΗΜΕΡΙΙΔΕΕΕΣ!

Και μετά από λίγο περισσότερο...Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν: Καλλισθένης: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!ΑΥΡΙΟ Ο ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΑΣ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ! ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟΝ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

Ρε παιδιά μη γελάτε! Αληθινά γεγονότα είναι αυτά!Εντάξει με λίγη λούμπεν σάλτσα ποητική αδεία...
Θα μας τρελάνουν! Αντί να εκμεταλλευτούν το ακόμα θετικό κλίμα για τη γούνα γενικώς και να επενδύσουν σε συνολικό marketing και αποτελεσματικές αναπτυξιακές στρατηγικές, (στις οποίες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές) ηδονίζονται στην σκέψη και μόνο των ντουβαριών που θα κοστίσουν αμύθητα ποσά, για να φιλοξενήσουν τους ίδιους και ίδιους 300 με 400 επισκέπτες από το εξωτερικό των οποίων θα πληρώσουν και τα έξοδα για να έρθουν! Κι αφού έρθουν, θα τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες οι οργανωμένες μεγάλες μονάδες έξω από την έκθεση που θα ξανακάνουν πάρτυ!

Για να σοβαρευτούμε λέμε! Για να σοβαρευτούμε κύριε αλουγόφτια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation