Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στο προσκήνιο ο Δέλλας για την ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Τραϊανού Δέλλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Ααναζήτηση για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη φαίνεται πως δεν θα διαρκέσει και πολύ.

Ο λόγος είναι γιατί στην Ένωση αφενός σκέφτονται ότι πρέπει να βρεθεί άμεση λύση στο θέμα αυτό και αφετέρου γιατί μάλλον έχουν καταλήξει στην επόμενη επιλογή του που δεν είναι άλλη από τον Τραϊανό Δέλλα.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ίσως είναι η καταλληλότερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας αυτή τη στιγμή, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στο "δικέφαλο" αλλά και τα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που είναι απόλυτα σημαντικό.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε επαφή αργά το βράδυ με τον "Κολοσσό" και μίλησαν για το ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ρίσκο φυσικά για τον Δέλλα είναι αρκετά μεγάλο και δεν απάντησε αμέσως θετικά σε αυτό το ενδεχόμενο, αν και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με όσα διαρρέονται οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν καν το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους, αφού ο Δέλλας γνωρίζει την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας και σαν ΑΕΚτζής ο ίδιος θέλει περισσότερο να βοηθήσει παρά να ωφεληθεί από αυτή την κατάσταση.

Η απάντηση του αναμένεται να έρθει σύντομα και δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην ημέρα, αφού περιθώριο δεν υπάρχει με την ομάδα να είναι χωρίς προπονητή αυτή τη στιγμή και να δίνει σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον της απέναντι στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation