Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Θαυματουργή συνεργασία Φαν Πέρσι - Ρούνεϊ»

Απόλυτα ικανοποιήμενος με την απόδοση του στο χθεσινό αγώνα, δήλωσε πως είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος του... σέρβιρε το δεύτερο τέρμα.


«Ήταν το καλύτερο γκολ μου. Τα συγχαρητήρια όμως πρέπει να τα πάρει ο Ρούνεϊ, καθώς τα πάντα ξεκινάνε με μία καλή πάσα και ήμουν σίγουρος πως θα την έβλεπε. Έχω επτά τέρματα τώρα αλλά μόλις μία ασίστ, ένα ποσοστό το οποίο και πρέπει να ανεβάσω».

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ενθουσιασμένος με την νίκη αλλά πολύ περισσότερο με την εκπληκτική συνεργασία του Φαν Πέρσι και του Ρούνεϊ, πλέκοντας το εγκώμιο των δύο ποδοσφαιριστών.

«Όλοι ήξεραν πως θα ήταν μία θαυματουργή συνεργασία (ανάμεσα στον Φαν Πέρσι και τον Ρούνεϊ). Το καλύτερο είναι ότι οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να γυρίσουν έναν αγώνα μόνοι τους. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, αυτό που μετράει είναι να μπορούν να τελειώνουν τις φάσεις. Το να μην μπορείς να σκοράρεις μακριά από την έδρα σου, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και έπρεπε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τη λύση. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ καθώς μπήκε με τον ώμο του Φαν Πέρσι, το δεύτερο από την άλλη πλευρά είναι εκπληκτικό. Ήταν τρομερή πάσα από τον Γουέιν. Στην αρχή νόμιζα ότι απομάκρυνε την μπάλα πολύ από τον εαυτό του, αλλά η ταχύτητα που διαθέτει, η δύναμη και το απαλό άγγιγμα στη μπάλα είναι απίστευτο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation