Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Καμμένος: Υποθηκοφυλακείο-Κτηματολόγιο με δικαιώνουν για τα ακίνητα [έγγραφα]

Έγγραφα από το Κτηματολόγιο της Ιτέας και το Υποθηκοφυλακείο του Γαλαξιδίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ως απάντηση στα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν το όνομά του να περιλαμβάνεται στην περίφημη «Λίστα των 36 πολιτικών» τους οποίους ελέγχει το ΣΔΟΕ.


Στα δύο έγγραφα, το Κτηματολόγιο της Ιτέας και το Υποθηκοφυλακείο του Γαλαξιδίου δηλώνουν ρητά πως δεν υπάρχουν καταχωρήσεις στο όνομα του κ. Καμμένου:

Υπενθυμίζεται πως το ΣΔΟΕ είχε δηλώσει πως διεξάγεται έρευνα για τους 36 πολιτικούς. Για τον κ. Καμμένο, το ΣΔΟΕ είχε επικαλεστεί εισαγγελική παραγγελία για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του και για την ακίνητη περιουσία που φέρεται πως είχε σε Ιτέα και Γαλαξίδι. Ωστόσο τα δύο έγγραφα δείχνουν πως ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία στις εν λόγω περιοχές.

Αντίθετα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος τα εν λόγω ακίνητα ανήκουν στον πατέρα του, μια και το Γαλαξίδι είναι τόπος καταγωγής του και η περιουσία αυτή αποτελεί κληρονομιά από τον παππού προς τον πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος δήλωσε πως θα στείλει εξώδικο στον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη ζητώντας εξηγήσεις για το πως εμφανίστηκε το όνομά του στην συγκεκριμένη λίστα αλλά και τους λόγους που ώθησαν την Εισαγγελία να παραγγείλει το άνοιγμα των λογαριασμών του.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation