Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο "απλός κι αληθινός" Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης, που τα τραγούδια του έγιναν γνωστά πρώτα μέσω διαδικτύου, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του και δήλωσε πως είναι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος σαν όλους τους άλλους.



Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του και τη μουσική και απόσπασμα της συνέντευξης μεταδόθηκε από την εκπομπή της "Μεσημεριανής Μελέτης".

Ο ίδιος εξήγησε ότι επέλεξε ως μέσο προβολής τα social media, γιατί θεώρησε πως το διαδίκτυο ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄απευθυνθεί στο κοινό. "Δεν μ΄αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει", είπε χαρακτηριστικά.

Απόκτησε την πρώτη του κιθάρα στα 11 -δώρο από τον πατέρα του- και ξεκίνησε να τραγουδάει στα 15. "Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πάρα πολλά τραγούδια και, με το φόβο να μην ξεχαστούν ή χαθούν, ζήτησα από φίλους μου να τα ανεβάσουν στο You Tube ώστε να μπορέσω να τα βλέπω", δήλωσε ο Παντελής Παντελίδης που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα.

Δείτε τη συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation