Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τα "ορφανά" της Βουλής - Ποιοί είναι - Ποιά η δύναμη των κομμάτων

Και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης μετρούν απώλειες στην κοινοβουλευτική τους δύναμη και μέσα σε λίγους μήνες από τις εκλογές δείχνουν να συρρικνώνονται.



Η ΝΔ ξεκίνησε με 129 βουλευτές και τώρα έχει 125. Διαγράφηκαν οι: Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Σταυρογιάννης Γιώργος Κασαπίδης και Γιάννης Σολδάτος.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με 33 βουλευτές και πλέον μετά από δυο κρίσιμες ψηφοφορίες, μια για το Μνημόνιο 3 και μια για τον προϋπολογισμό έχει 27. Εκτός ΠΑΣΟΚ έχουν τεθεί οι: Μάρκος Μπόλαρης, Αντζελα Γκερέκου, Γιάννης Κουτσούκος, Μιχάλης Κασσής, Θεόδωρος Παραστατίδης, Μίμης Ανδρουλάκης.

Κάποιοι τους κατεβάζουν στους 26 συμπεριλαμβάνοντας και τον Κώστα Σκανδαλίδη, παρά το ότι ο ίδιος είπε ότι με το ΠΑΣΟΚ μπήκε στην πολιτική, με το ΠΑΣΟΚ θα βγεί και από το ΠΑΣΟΚ δεν φεύγει...

Η ΔΗΜΑΡ είναι ίσως το κόμμα το οποίο δεν μετρά τόσες απώλειες. Η κοινοβουλευτική της ομάδα αριθμεί 17 βουλευτές, αλλά στην ουσία είναι 15 αφού μετά την διαφοροποίηση των κυρίων Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, θεωρούνται πλέον ξένα σώματα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation