Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάρτι με ... όλα απ' όλον τον κόσμο! (εικόνες)

Κορίτσια με σέξι εμφάνιση και άκρως προκλητικές στάσεις και πόζες παρουσιάζονται μέσα από την καυτή ιστοσελίδα lastnightparty.com


To site που δεν είναι ακόμα ιδιαίτερως γνωστό στους Έλληνες χρήστες του Internet αποκαλύπτει στιγμες από ξέφρενα πάρτι που διοργανώνονται σε κλαμπ, δωμάτια και πισίνες μεγάλων ξενοδοχέιων του εξωτερικού. Τέτοιου τύπου events, με τη σαμπάνια να ρέει σε αφθονία και ημίγυμνα θηλυκά να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς πραγματοποιούνται κυρίως σε ΗΠΑ, Βραζιλία αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Τα πάρτι είναι φυσικά περισσότερο δημοφιλή στους νέους που δεν χάνουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτά, αφού όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων τη σίγουρη επιτυχία τους.
Στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας που ανανεώνονται κάθε φορά που γίνεται ένα νέο event οι σέξι παρουσίες δεν διστάζουν να φλερτάρουν με τον φακό φορώντας τα απολύτως απαραίτητα... ή και τίποτα από αυτά. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις οι καλλονές με τις τέλειες σωματικές αναλογίες επιδίδονται ακόμα και σε λεσβιακά όργια, ανεβάζοντας την λίμπινο του ανδρικού πληθυσμού στα ύψη.

Δείτε φωτογραφίες στο slide show και μπείτε και εσείς στο ξέφρενο γλέντι...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation