Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Έδεσσα: Πολιτικές συναντήσεις για την ενίσχυση του τουρισμού στο Δήμο Έδεσσας

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο και με την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη είχε την περασμένη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Τάκης Γιάννου και οι Αντιδήμαρχοι κκ Μουράτογλου Γιάννης και Κωστίδης Γιώργος καθώς και η Πολιτικός Μηχανικός του Δήμου Έδεσσας κα. Ουρούμη.


Θέμα συνάντησης με τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη ήταν η παραχώρηση έκτασης για τον αεροδιάδρομο στην περιοχή αεροδρόμιου Παναγίτσας καθώς και η παραχώρηση του στρατοπέδου στο Κλεισοχώρι, στο Δήμο Έδεσσας.


Στην συνάντηση τους με την Υπουργό Τουρισμού τέθηκε το θέμα της προώθησης των 2 έργων που αφορούν τις εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο Παναγίτσας και την κατασκευή προβλήτα στην λίμνη Βεγορίτιδα καθώς και την παραχώρηση του «Ξενία» στο Δήμο Έδεσσας.


Ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής υπογράμμισε τόσο στον κ. Τσαυτάρη όσο και στην κ. Κεφαλογιάννη, την αναγκαιότητα υλοποίησης των παραπάνω, ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός του νομού άλλα και οι υποδομές του Δήμου Έδεσσας στον τουριστικό τομέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation