Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παναργειακός: Και τώρα τρέχει…

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Παναργειακός Άργους Ορεστικού, μετά την ήττα στα Γρεβενά κόντρα στον Πυρσό με σκορ 2-1. –Κατάθεση ψυχής έκαναν οι
ποδοσφαιριστές που αδικούνται από το σκορ. –Αρνήθηκε… καταφανέστατο πέναλτι ο διαιτητής της αναμέτρησης. –Επανεμφάνιση Χρήστου Καλύβα που έκανε αμέσως την διαφορά μέσα στο χορτάρι. –Σιώμος: «Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν». –Κοπή βασιλόπιτας με παρόντα από την Ε.Π.Σ. τον κ. Ιάκωβο Κοσκοσίδη.
Η γκαντεμιά που κυνηγάει τον Παναργειακό από την αρχή του πρωταθλήματος δεν λέει να κοπάσει και αυτό γιατί για ένα ακόμα παιχνίδι και έχοντας εχθρική διαιτησία οι «κοκκινόμαυροι» αν και καλύτεροι μέσα στις τέσσερις γραμμές έφυγαν με το… παράπονο από τα Γρεβενά και μπήκαν για τα καλά σε μπελάδες.
Τι και αν έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο αγωνιστικό χώρο όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλι ο Παναργειακός έμεινε με το παράπονο και με την πίκρα, διότι τα έδωσε όλα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν στα μέτρα του, αλλά πότε η ατυχία (άστοχο πέναλτι Γανόλη), πότε η διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη (ΣΔΠ Κοζάνης) στέρησαν τουλάχιστον τον βαθμό που δικαιούταν η ομάδα να πάρει σε αυτό το κομβικής σημασίας ματς.
Το ευχάριστο μέσα σε όλα αυτά που διαδραματίζονται στον ιστορικό σύλλογο ήταν η επανεμφάνιση του «κανονιού», Χρήστου Καλύβα, ο οποίος ζήτησε να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει.
Ο έμπειρος επιθετικός αισθάνθηκε καλά και αμέσως ο προπονητής, Βαγγέλης Σιώμος τον έριξε στη… μάχη και μάλιστα δικαιώθηκε, αφού από δική του «πάρε βάλε» σέντρα βρήκε τον Γανόλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Ο 25χρονος στράικερ εξέπληξε τους πάντες, καθώς δεν διαφαινόταν ότι σε αυτό τον αγώνα θα επιστρέψει, αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή και τα όσα έβλεπε αποφάσισε με θάρρος ψυχής να μπει στην αρένα και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.
Σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου, όμως, απέδειξε περίτρανα ότι είναι πανέτοιμος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει βασικός την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΠ με τους «ροσονέρι» να τα παίζουν όλα για… όλα για τη νίκη.
Πάντως και οι απουσίες για ένα ακόμα παιχνίδι των Βακόπουλου, Ιωάννη Ιωαννίδη, Μαρκόπουλου και Μπάτζιου έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του, αφού αν υπήρχε πίσω στην άμυνα ο «βράχος», Πασχάλης Βακόπουλος, τότε το παιχνίδι δεν θα χανόταν, ενώ σημαντικές εξίσου ήταν οι απουσίες όλων των παραπάνω προαναφερθέντων που θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω.
Ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας τα έχουν και με τον διαιτητή της συνάντησης, τον κ. Τσιμεντερίδη (ΣΔΠ Κοζάνης) που έκλεισε τα… μάτια του σε πεντακάθαρο πέναλτι στον οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας του Πυρσού, Αθανασόπουλος πάνω στον Γιώργο Τσαμτσάκη μέσα στην περιοχή τον οποίο σε έξοδο του τον γκρέμισε!
Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία, αφού αν η ομάδα απέφευγε τα λάθη στην άμυνα, έχοντας απειρία από τέτοια ματς, τότε θα είχε πάρει άλλη τροπή και θα μπορούσε στις κραυγαλέες ευκαιρίες που τις δόθηκαν να έφευγε με τη χαρά της νίκης.
Βαγγέλης Σιώμος: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες!»
Χείμαρρος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναργειακού Άργους Ορεστικού, Βαγγέλης Σιώμος που μίλησε έξω από τα δόντια σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό για το ματς με τον Πυρσό για την ομάδα και για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούνται από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας δε ότι είναι ευχαριστημένος και δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του. Μίλησε και για τις Ακαδίμες και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται σε μεγάλες ομάδες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δεν θέλω να γίνω γραφικός, αλλά έχουμε οικογενειακό κλίμα. Κάποιοι δεν το πιστεύουν επειδή είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέω. Όσο για το ματς, δεν φτάνει να είσαι καλός, πρέπει και να το αποδεικνύεις κάθε Κυριακή. Είχαμε εχθρική διαιτησία. Δεχθήκαμε ένα αυτογκόλ, χάσαμε πέναλτι και το γλυκό… έδεσε! Ειδικά το β’ ημίχρονο ήταν το καλύτερος μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα «παιδιά». Έκαναν κατάθεση ψυχής και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ξέραμε από την αρχή ότι η παραμονή θα είναι δύσκολη, αλλά αποφασίσαμε να παλέψουμε μέχρι τέλους, ξέροντας τι μας περιμένει. Δεν θα καταθέσουμε εύκολα τα όπλα. Όποιος δεν μας υπολογίσει θα την πατήσει. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Όποιος προσπαθήσει να μας νικήσει θα πρέπει να ματώσει!».
Όσο για την επανεμφάνιση του Χρήστου Καλύβα ανέφερε: «Ο Καλύβας είναι γνωστό της πάσης ότι είναι πολύ καλός παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα. Ο Χρήστος επέστρεψε δυναμικά και εντυπωσιακά θα έλεγα και τα 20 κάτι λεπτά που αγωνίστηκε έδωσε το 100%. Ανέβασε την ψυχολογία των συμπαικτών του οι οποίοι βοηθήθηκαν πολύ από αυτό. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Ίσως την Κυριακή να είναι πανέτοιμος να μας βοηθήσει. Ευχόμαστε να είναι, διότι τον χρειαζόμαστε».
Για τις «σειρήνες» που ακούγονται για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υπογράμμισε με περηφάνια και στόμφο: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος όπου οι κόποι μας αποδίδουν «καρπούς». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι υπάρχουν σκάουτερ που παρακολουθούν τους νεαρούς παίκτες μας. Έχει γίνει σκληρή δουλειά και από εμένα και από τους άλλους προπονητές στις Ακαδημίες για να διακριθούν αυτά τα «παιδιά». Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα γενιά, γιατί πιστεύω σε αυτή, καθώς είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον το Άργος δεν εξαρτιέται από κανένα και έχει την ευχέρεια να βγάζει από τα φυτώρια ποδοσφαιριστές από το Άργος. Τώρα όσον αφορά τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Μουρατίδη και τον Βασιλειάδη είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Δοκιμάζονται σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ο Μουρατίδης είναι γεννηθείς το 97′ και αγωνιστεί φέτος 7 φορές. Μακάρι και οι δύο και ακόμα περισσότεροι να αγωνιστούν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και να διαπρέψουν».
Έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα
Σε γνωστή πιτσαρία του Άργους Ορεστικού έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα ο Παναργειακός για το έτος 2012 – 2013 με μικρή άλλωστε προσέλευση κόσμου. Κάτω από οικογενειακό κλίμα παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων», όπου το «παρών» έδωσε ο παράγοντας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, κ. Ιάκωβος Κοσκοσίδης.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας, Χρήστος Σαραφιανός που κέρδισε το «φλουρί». Διοίκηση και συμπαίκτες του ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και τύχη, καθώς και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

greekfootball.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation