Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Μακρόπουλος: Επιστρέφει στις πίστες με «Οντισιόν»

Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με μία ανατρεπτική συνεργασία!


Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά την τελευταία του εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα στο πλάι του Βασίλη Καρρά πριν περίπου ένα χρόνο επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα με ένα ξεχωριστό concept. Ο τραγουδιστής θα συμμετάσχει σε ένα πρωτότυπο και συνάμα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο Fix της Λεωφόρου Συγγρού.

Πρόκειται για μία μουσικο-χορευτική παράσταση στην οποία επίσης θα λάβει μέρος μία σειρά γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Βίκυ Κάβουρα κ.ά., η οποία φέρει την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα, Στέλιου Κάτσαρη και Παντελή Καναράκη.

Το θέμα της παράστασης; Ένα νυχτερινό κέντρο με ιδιοκτήτη το Γιάννη Μποσταντζόγλου και με μαέστρο το Σωτήρη Καλυβάτση, τους οποίους οι υπόλοιποι καλλιτέχνες προσπαθούν να τους πείσουν ότι αξίζουν και αυτή μία θέση στον… ήλιο της νύχτας, μέσα από πολύ τραγούδι και πολύ γέλιο.

Μετά την «Οντισιόν» 10 σε σύνολο ηθοποιών που συμμετέχουν στην παράσταση τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει ο Νίκος Μακρόπουλος, ως η σίγουρη λύση του «επιχειρηματία» Γιάννη Μποσταντζόγλου, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες του και ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα του προγράμματος στο Fix αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια προγράμματος:
Αλέξανδρος Ρήγας
Παντελής Καναράκης
Στέλιος Κάτσαρης

Οργάνωση Παραγωγής – Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου
Costume Designer: Αλέξης Φούκος
Χορογραφίες: Νίκος Μαριάνος
Η μουσική της παράστασης: Στέλιος Κάτσαρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation