Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο τελικός του κυπέλλου ορίσθηκε Τετάρτη 20 Μαρτίου!

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Ν.Πέλλας γιατί δεν υπάρχουν άλλες κενές ημερομηνίες. Φυσικά και δεν ρωτήθηκαν αν συμφωνούν μ' αυτή την ημερομηνία και μέρα οι δύο φιναλίστ σύλλογοι Πέλλα και Νέος Μυλότοπος. Η δικαιολογία ότι ζητήθηκε από την Ε.Π.Ο.
δεν ευσταθεί, κι αυτό διότι με την τελευταία της απόφαση περί αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων όρισε ως προαιρετική την δήλωση συμμετοχής των κυπελλούχων ομάδων στην δεύτερη φάση του κυπέλλου. Έτσι αν δεν συνεχίσει ομάδα της Πέλλας στην δεύτερη φάση του κυπέλλου, δεν συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία ο τελικός και να μην έχει την αναμενόμενη επιτυχία τελούμενος μία καθημερινή εργάσιμη μέρα.
Οπότε γιατί τόσο βιασύνη στην δική μας Ένωση; Ρώτησαν τους συλλόγους αν έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην δεύτερη φάση; Τους ενημέρωσαν για τον τρόπο και το κόστος διεξαγωγής της δεύτερης φάσης, κι αν προυποθέτει εκ νέου δήλωση συμμετοχής με χρηματικό παράβολο; Κι αν δεν μπορούν να συμμετέχουν που είναι και το πιο φυσιολογικό λόγω της κακής οικονομικά συγκυρίας, γιατί η Ε.Π.Σ. δεν ενημέρωσε πρώιμα ύστερα από συννενοήση με τους δύο συλλόγους την ΕΠΟ, ότι δεν θα συμμετέχει ομάδα από την Πέλλα στην δεύτερη φάση και έτσι δεν θα έχει ασφυκτικές ημερομηνίες διεξαγωγής του τελικού και να δηλώσει κυπελλούχο μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως επιτάσσει η προκήρυξη του κυπέλλου όπως ορίσθηκε αυτή από την ΕΠΟ; Βέβαια εντέλλει κουβέντα να γίνεται αφού η απόφαση είναι ειλημένη και δεν πρόκειται να αλλάξει, κι ας ευχηθούμε να επιβεβαιωθούν παραταύτα οι προσδοκίες όλων για έναν καθόλα επιτυχημένο τελικό και το κύπελλο να στηθεί στα πόδια του Βουκεφάλα στην κεντρική πλατεία της Πέλλας σε ότι μας αφορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation