Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας

Το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτή Ν. Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενο από κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής.


Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη σχετικά με το νέο ξεκίνημα και το νέο μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και για τα βασικά ζητήματα ανάπτυξης και υποδομών στην Κεντρική Μακεδονία.


«Υποδέχθηκα με μεγάλη χαρά τον κ. Κεφαλογιάννη και τον ενημέρωσα για τη νέα σελίδα και το νέο μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για την προσπάθειά μας να εμπεδώσουμε τη νέα, ενιαία περιφερειακή νοοτροπία και διοίκηση και να πετύχουμε τους αναπτυξιακούς μας στόχους και την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Θέλουμε τη στήριξη και του κόμματος της Ν.Δ. στα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την ΠΚΜ, στην προώθηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης και στον αγώνα μας με στόχο να ενισχύσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Περιφέρειάς μας. Έλαβα τη διαβεβαίωση του Γραμματέα ότι θα έχουμε την απαιτούμενη στήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να συμβάλουμε στην εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.



κλικ για μεγέθυνση
Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την ανάληψη της θέσης του Περιφερειάρχη και τόνισε τη βούληση της Ν.Δ. να στηρίξει τη νέα διοίκηση της ΠΚΜ. «Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τη νέα σελίδα που ανοίγει και τη νέα διοικητική δομή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής ένα νέο πρόσωπο με πλούσια όμως πολιτική εμπειρία. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε καλά χέρια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο νέος Περιφερειάρχης θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες τομές και θα πετύχει πολλά περισσότερα από όσα προσδοκούμε. Χωρίς την επιτυχή λειτουργία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, η χώρα μας δεν θα μπορέσει να βγει από την κρίση. Εγώ από την πλευρά μου θα μεταφέρω τις προτεραιότητες και τους προβληματισμούς της νέας διοίκησης της ΠΚΜ στην κεντρική οργάνωση του κόμματος και στα στελέχη της Ν.Δ. που μετέχουν στην κυβέρνηση. Στην προσπάθεια του κ. Τζιτζικώστα θα σταθούμε αρωγοί » υπογράμμισε ο κ. Κεφαλογιάννης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο του προκατόχου του κ. Τζιτζικώστα, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation