Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Καστοριά: Καραμανίδης Παραιτούμαι αν παραμείνει η κατάσταση ως έχει με το ΤΕΙ.

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις ανακοινώσεις του υπουργείου παιδείας για το ΤΕΙ Καστοριάς, εγώ θα παραιτηθώ και θα ζητήσω και την παραίτηση των υπολοίπων μελών της ΝΟΔΕ.
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Νίκος Καραμανίδης σήμερα στην
πρωινή εκπομπή του Αντώνη Παραρά.

Πιο συντηρητικά απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Δ.Σαββόπουλου ο οποίος είπε ότι με αυτές τις εξελίξεις (σχετικά πάντα με τις καταστροφικές αποφάσεις για το ΤΕΙ της Καστοριάς από την κυβέρνηση) ο πρωθυπουργός καθίσταται ανεπιθύμητος και ότι ο ίδιος δεν είναι περήφανος για το κόμμα του από το οποίο απείλησε ότι θα παραιτηθεί.
«Θα πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην εκφραζόμαστε τόσο σκληρά σε εν βρασμώ κατάσταση» ήταν η άποψή του.

Εμείς θα πούμε: Μήπως έχει κερδίσει κάτι η Καστοριά με το να σκύβει πάντα το κεφάλι σε ένδειξη κομματική πίστης, όλα αυτά τα χρόνια? Νοσοκομείο, πετρέλαιο (που ο κύριος Καραμανίδης δεσμεύθηκε προσωπικά προεκλογικά) Στρατός, ΤΕΙ.....Ατελείωτη η λίστα των φονικών πληγμάτων στην Καστοριά.Όσο θα ξαναψηφίζουμε τα ίδια, θα θεωρούμαστε δεδομένοι.Και όσο θεωρούμαστε δεδομένοι και σίγουροι τόσο θα μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Ελπιδοφόρα (αν δεν πρόκειται περί πυροτεχνήματος) η στάση του Σαββόπουλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation