Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Χαμός με το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» την Πέμπτη βγήκε για πρώτη φορά και χθες με νέο σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» άλλαξε σχεδιασμός για ΛΑΡΙΣΑ

Με δεύτερη και τρίτη έκδοση άλλαξε το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» για δυο περιοχές – Το λέμε πάντοτε, άμεσες κινητοποιήσεις και όχι ύπνος από τους διοικούντες τοπικούς Καστοριανούς παράγοντες. Υπάρχουν περιοχές της χώρας που κατάφεραν αλλαγές στο σχέδιο μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ και θα εκπλαγείται. Δυο και τρια σχέδια »ΑΘΗΝΑ» κυκλοφορούν από το ίδιο το υπουργείο. Με πιο σχέδιο της Πέμπτης η του Σαββάτου θα γίνει η διαβούλευση. ΧΑΟΣ


Το σχέδιο » ΑΘΗΝΑ » της Πέμπτης ( δείτε σελ. 29) ΕΔΩ


Το σχέδιο » ΑΘΗΝΑ » του Σαββάτου ( σελ. 29 η αλλαγή) ΕΔΩ


Όλες οι κρίσιμες πληροφορίες :

Ανήμερα Σαββάτου το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε νέο ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ , διορθωμένο ως προς το ΤΕΙ Λάρισας .
Πρόκειται για το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φ.Π. Καρδίτσας το οποίο με το νέο σημερινό ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ απορροφάται από τα Τμήματα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και Δασοπονίας και Διαχείρισης Φ.Π. Καρπενησίου!! Ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε απορρόφηση μόνο από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου στην Καρδίτσα .
O κ. Στέργιος Αδαμόπουλος Πρόεδρος Τμήματος Δασοπονίας Καρδίτσας απευθυνόμενος στο esos διερωτάται:
«Ποιος ευθύνεται για την αλλαγή? Τελικά με ποιο ΑΘΗΝΑ θα γίνει η διαβούλευση? Με αυτό που παρουσίασε ο υπουργός ή πρέπει οι καθηγητές και οι φοιτητές να αναζητούν κάθε μέρα την τελευταία έκδοση κάθε φορά?».
Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη έχει αποκαλύψει το esos:
Άλλαξε το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ και για το ΤΕΙ Μεσολογγίου

Eνώ στο αρχικό σχέδιο τα τμήματα Πληροφορικής του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου «μετακόμιζαν» στην ΆΡΤΑ, ακολούθησε από το υπουργείο Παιδείας νέο ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ στον ορθόν , σύμφωνα μα το οποίο «κατευθύνονται στην Πάτρα. Μάλιστα προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα , άφησαν την Άρτα ως το Ιδρυμα υποδοχής, αλλά άλλαξαν την πόλη. Δείτε εδώ στη σελίδα 29 στο αρχικό σχέδιο και εδώ στη σελίδα 29 στο δεύτερο διορθωμένο ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ . Δείτε επίσης ότι αναφέρει 30 άτομα προσωπικό στο νέο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής στην Άρτα, αλλά το νούμερο αυτό προκύπτει μόνο αν προσθέ`σουμε 11 άτομα Άρτας + 16 Μεσολόγγι/Ναύπακτο + 3 από Λευκάδα.
Από τα παραπάνω διαπιστώνεται ότι συγκεντρώνονται στην Πάτρα 4-5 τμήματα Πληροφορικής και αποδυναμώνεται η Άρτα.
»Σώθηκε» η Κτηνιατρική Θεσσαλίας-Πανηγυρίζουν στην Καρδίτσα

«Πανηγυρίζουν» στην Καρδίτσα καθώς το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , ενώ στο αρχικό ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ που δόθηκε χθες το μεσημέρι στους εκπαιδευτικούς συντάκτες αναφέρονταν ως τμήμα που «μετακομίζει στη» Λάρισα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 102) , αργά χθες βράδυ μας στάλθηκε νέο ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ εις το ορθόν , από το οποίο απουσίαζε η απόφαση να χάσει η Καρδίτσα το μοναδικό πανεπιστημιακό της τμήμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 53). Το υπουργείο πάντως κάνει λόγο για τυπογραφικό λάθος. Πληροφορίες και από essos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation