Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Στην τελική ευθεία η “3η Fur Excellence in Athens”

Κλίμα αισιοδοξίας για μεγάλη επισκεψιμότητα και εμπορικές συναλλαγές
Όλα είναι σχεδόν πανέτοιμα για την διοργάνωση της 3ης Fur Excellence in Athensπου
θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-29 Μαρτίου 2013 στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ελλήνων Γουνοποιών τόνισε μεταξύ άλλων ”ότι εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης στη φετινή Έκθεση διατέθηκαν επιπλέον 4,500 τ.μ. προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εκθετών, οι οποίοι μάλιστα είναι αυξημένοι κατά 16 από την περσινή χρονιά”.
”Συνολικά” είπε ”στην Έκθεση θα συμμετέχουν 73 επιχειρήσεις (4 ξένες), με την υποστήριξη όλων των διεθνών δημοπρατηρίων, ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών θα είναι σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με την περσινή διοργάνωση”.
Όπως τόνισε ο κ. Λαγγιώτης ”οι επιβεβαιωμένοι εμπορικοί επισκέπτες είναι περίπου 600 άτομα, ενώ κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δύο εντυπωσιακά GALA, ένα του διοργανωτή του ΣΕΓ και ένα του δημοπρατηρίου της NAFA, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαγωνισμοί σχεδίου κ.α.”
Καταλήγοντας ο αντιπρόδρος του ΣΕΓ εξέφρασε την αισιοδοξία του για μία πετυχημένη σε όλους τομείς διοργάνωση, αφού όπως επισήμανε ”αν και οι δύο κορυφαίες εκθέσεις που προηγήθηκαν σε Χονκ-Κονκ και Μιλάνο τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά, με τους εμπορικούς επισκέπτες να είναι επιφυλακτικοί στις αγορές τους, αντίθετα στην Έκθεση της Αθήνας τα μηνύματα που λαμβάνουμε τόσο για την μεγάλη επισκεψιμότητα όσο και για εμπορικές συναλλαγές είναι ιδιαίτερα θετικά’’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation