Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς: Πρόσκληση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς ενημερώνει ότι θα διοργανώσει εκπαιδευτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Αμερικανικό Διεθνές Σχολείο Pinewoodτο οποίο λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη για πάνω από 60 χρόνια.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31
Μαρτίου 2013 σε αίθουσα τουξενοδοχείου Esperos Palace στην Χλόη Καστοριάς από 11:30 ως 13:30. Θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι του Pinewood οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα εξής θέματα:
Γενική παρουσίαση του Pinewood
Προγράμματα σπουδών για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
Πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου IB (International Baccalaureate). Πρόκειται για 2ετές πρόγραμμα διεθνούς εκπαίδευσης για μαθητές της Β και Γ Λυκείου το οποίο οδηγεί στην απόκτηση ενός τίτλου IB, που τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης και δυνατότητες εισαγωγής από κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οικονομικά θέματα : Κόστη – Προγράμματα υποτροφιών
Προγράμματα σίτισης – στέγης – μετακίνησης
Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή τόσο για τα μέλη της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης Καστοριάς, όσο και για οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο που έχει παιδιά στις ηλικίες που καλύπτουν τα προγράμματα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Pinewood δέχεται αιτήσεις και από Έλληνες πολίτες, αποτελεί δε σημαντική και σπάνια ευκαιρία για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις σημαντικές ευκαιρίες σπουδών που ανοίγονται μέσω του διεθνούς αυτού ιδρύματος.
Εκ μέρους του Δ.Σ της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης Καστοριάς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation