Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Θα κατάσχονται τα αιγοπρόβατα για τις ζημιές!

Θα διακόπτεται και η εξισωτική αποζημίωση σε όσους παρανομούν


Στην κατάσχεση των ζώων που εντοπίζονται σε καλλιεργήσιμες θα προχωρούν οι αρχές, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της παραβατικότητας σε πολλές περιοχές της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όπου ορισμένοι κτηνοτρόφοι αφήνουν τα αιγοπρόβατα να προκαλούν σημαντικές αγροζημίες.

Αυτό αποφασίστηκε στη τελική σύσκεψη που έγινε χθες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα, Γιώργου Δεικτάκη.


Επίσης ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα αποστείλει έγγραφο προς τους δήμους αλλά και τους Κτηνοτροφικούς Συλλόγους, όπου θα αναφέρει ότι θα διακόπτεται η εξισωτική αποζημίωση σε όσους παρανομούν. Αυτό θα σημάνει αυτόματα και το μελλοντικό αποκλεισμό τους από την νέα ΚΑΠ.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δεικτάκης, «στη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα υπάρχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις μέχρι και το 2020 που αφορούν τους κτηνοτρόφους, σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις του ζωικού κεφαλαίου και δεν θα πρέπει να τις διακινδυνεύσουν. Θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να απολαμβάνουν τα οφέλη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation