Στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νότιας Ευρώπης
Με τρία χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αποστολή των σπουδαστών Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας, που συμμετείχε στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νότιας Ευρώπης.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 7 μέχρι τις 10 Μαρτίου 2013 στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP με διοργανωτή τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων όπου διαγωνίστηκαν 500 Σεφ από 21 χώρες με Διεθνής Κριτές.
κλικ για μεγέθυνση
Ο φετινός διαγωνισμός είχε σπουδαία σημασία διότι για πρώτη φορά οργανώθηκε με αυστηρές προδιαγραφές της World Association of Chef’s Societies – W.A.C.S.
Οι βραβευθέντες με μετάλλιο σπουδαστές είναι οι:
- Βασιλειάδου Μαρκησία, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Lamb Dish.
- Κουζλακίδης Εμμανουήλ, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Risotto.
- Παπαναστασίου Ελένη, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Pork Dish.
Ανάμεσα σε δύσκολους αντιπάλους οι σπουδαστές της ομάδας που άφησαν άριστες εντυπώσεις είναι οι:
- Καραντώνας Δημήτριος
- Φωτιάδης Παναγιώτης
Τους σπουδαστές συνόδεψε ο Εκπαιδευτής Μαγειρικής του ΙΕΚ Έδεσσας κ. Θεόδωρος Κουρατζόγλου.
Με τρία χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αποστολή των σπουδαστών Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας, που συμμετείχε στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νότιας Ευρώπης.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 7 μέχρι τις 10 Μαρτίου 2013 στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP με διοργανωτή τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων όπου διαγωνίστηκαν 500 Σεφ από 21 χώρες με Διεθνής Κριτές.
κλικ για μεγέθυνση
Ο φετινός διαγωνισμός είχε σπουδαία σημασία διότι για πρώτη φορά οργανώθηκε με αυστηρές προδιαγραφές της World Association of Chef’s Societies – W.A.C.S.
Οι βραβευθέντες με μετάλλιο σπουδαστές είναι οι:
- Βασιλειάδου Μαρκησία, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Lamb Dish.
- Κουζλακίδης Εμμανουήλ, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Risotto.
- Παπαναστασίου Ελένη, Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Pork Dish.
Ανάμεσα σε δύσκολους αντιπάλους οι σπουδαστές της ομάδας που άφησαν άριστες εντυπώσεις είναι οι:
- Καραντώνας Δημήτριος
- Φωτιάδης Παναγιώτης
Τους σπουδαστές συνόδεψε ο Εκπαιδευτής Μαγειρικής του ΙΕΚ Έδεσσας κ. Θεόδωρος Κουρατζόγλου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...