Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ελιά – Ελιά και Κώστα Λαλιώτη βασιλιά


Ο Λαλιώτης πήγε στη συγκέντρωση της Ελιάς και γίνεται μεγάλη συζήτηση. Ο βασικός λόγος όμως που πήγε είναι το βιβλίο του από τις εκδόσεις Λιβάνη: «Γεννημένος στις 3 του Σεπτέμβρη να περνάς και τσικουδιά στους καφενέδες, τα παλικάρια να κερνάς».



Ο δεύτερος λόγος γράφτηκε από την ασύγκριτη «Εφ.Συν. Σαββατοκύριακου» όπου λέγαμε ότι ο Βενιζέλος βγάζει βιβλίο από τον Λιβάνη με τίτλο: «Γεννημένος 43 κιλά».

Είπε όμως στον Λαλιώτη ο Βενιζέλος ότι ήταν υπερβολικός ο τίτλος και θα ’πρεπε να λέγεται «Γεννημένος 33 κιλά και 800 γραμμάρια».

Το Σαββατοκύριακο που περάσαμε ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε στο κρεβάτι από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και η χώρα έμεινε...
ακυβέρνητη 54 ώρες. Το ότι υπάρχουμε ακόμα είναι ένα θαύμα, γιατί είχαμε συνηθίσει ο πρωθυπουργός να είναι στο Μαξίμου και όχι κρεβατωμένος.

Ο Σαμαράς δεν μπορούσε να μιλήσει, γι’ αυτό έγραψε σε ένα χαρτάκι να μην τον πάνε με τίποτα σε δημόσιο νοσοκομείο, γιατί ξέρει τι συμβαίνει εκεί από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα από τον Αδωνι.

Τον παρακάλεσε, δε, επειδή είναι φοβητσιάρης, να μείνουν ανοιχτά τα φαρμακεία σήμερα και αύριο, του έδωσε όμως ο Γεωργιάδης τρεις σακούλες γενόσημα αντιβιώσεις.

Συγκινητική ήταν η συμπαράσταση του απλού κόσμου. Συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά και έψαλαν το «Πάτερ ημών» και ο Σαμαράς το «Πιστεύω».

Η ασθένεια προκάλεσε συγκίνηση και δημοσκοπικά έδωσε δύο πόντους στον Σαμαρά που πέρασε πρώτος. Γι’ αυτό ο Τσίπρας προγραμμάτισε να αρρωστήσει σήμερα το απόγευμα.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον Αντώνη Σαμαρά, ο Σίμος Κεδίκογλου έπαθε οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κλινήρης ο πρωθυπουργός είδε πολλή μπάλα. Του άρεσε πολύ ο Μπεργκ που έβαλε τρία γκολ και έλεγε στον Μουρούτη, που ήταν συνέχεια στο προσκεφάλι του, ότι αν είχε τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός θα τον πουλούσε ο Μαρινάκης στη Φούλαμ 800 εκατ. ευρώ.

Είδε και τα δακρυγόνα στην Τούμπα και ψιθύρισε στον Χρύσανθο Λαζαρίδη: «Καλά τα δακρυγόνα στην Τούμπα, αλλά σαν τα δακρυγόνα του Δένδια στη Χαλκιδική δεν έχει».

Νίκησε ο ΠΑΟΚ 2-1. Φωταφωφήθηκε το Μάντσεστερ. Ο Μαρινάκης δήλωσε ότι το 2-1 είναι προβοκάτσια.

Είδε από την TV επίσης ότι ο Γλίξμπουργκ έκανε κόμμα και βγάζει βιβλίο: «Γεννήθηκα Κοκός».

Συνελήφθη ένας πολίτης γιατί δεν έχει ιδρύσει ακόμα κόμμα.

Χιλιάδες ήταν αυτοί που τηλεφωνούσαν και έστελναν μέιλ στον άρρωστο πρωθυπουργό. Του εύχονται ταχεία ανάρρωση και «Περαστικός».

Αλλοι λένε ότι ο πρωθυπουργός θα υποχρεωθεί να πάει στο Λονδίνο, στο Χέρφιλντ. Στη σκάλα του αεροπλάνου που θα επιστρέψει, θα κάνει νεύμα στη Μέρκελ.

Την ερχόμενη Κυριακή στη νέα συγκέντρωση της Ελιάς αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Τσουκάτος.

«Ελιά – Ελιά και Κώστα Λαλιώτη βασιλιά» το σύνθημά μας.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation