Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον της Πόπης Φουντουκίδου για τον Δήμο Πέλλας;

Φουντώνουν τα σενάρια, ενόψει των ερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών , για μετακομίσεις πολιτικών από τα βουλευτικά έδρανα
και υποψηφιότητες για καρέκλες Δήμων και Περιφερειών.
Από τη μια τα σενάρια για πρόωρες Βουλευτικές εκλογές – που συνεπάγεται θητεία μικρότερη της 4ετίας, αλλά και κίνδυνο μη επανεκλογής – και από την άλλη η 5ετής θητεία στην Αυτοδιοίκηση, προβληματίζουν πολλούς Βουλευτές – όλων των κομμάτων και των χρωμάτων – να σκέφτονται ή και να συζητούν, να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται τις τελευταίες μέρες είναι αυτό της πρώην Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Πόπης Φουντουκίδου η οποία σύμφωνα με κάποια σενάρια , σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο Πέλλας, όπου και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων της. Η κα Φουντουκίδου παρακολούθησε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από την εξέδρα των επισήμων στην Κρύα Βρύση καθώς και προγραμμάτισε κάποιες επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Πέλλας. Όλη αυτή η δραστηριότητα της άναψε τα σενάρια για υποψηφιότητα της στις επόμενες εκλογές στον Δήμο Πέλλας.



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΥΕΣ» ΦΥΛΛΟ 1137

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation