Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου φωτογραφίζονται στο «Big Fish»

Όταν το καλοκαίρι του 2009 η έμπειρη Αλεξάνδρα καλωσόρισε για πρώτη φορά στη βάρκα της την «πρωτάρα» Χριστίνα όλοι πίστευαν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ελληνική ομάδα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κωπηλασίας.


Κι όμως, κόντρα στα... προγνωστικά και μόλις μέσα σε έναν μήνα ομαδικής προπόνησης, τα κορίτσια κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πόζναν της Πολωνίας.

Από τότε μέχρι και σήμερα οι δύο αθλήτριες μας καλόμαθαν σε διακρίσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις κωπηλασίας, ενώ πριν από σχεδόν έναν χρόνο επισφράγισαν τη σπουδαία κλάση τους με το «καλημέρα» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπλεντ στη Σλοβενία.
Με την πρωτιά στα ημιτελικά δεν εξασφάλισαν μόνο τη συμμετοχή τους στην κορυφαία δωδεκάδα της διοργάνωσης, αλλά ταυτόχρονα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Για την Αλεξάνδρα δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει στην κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Η 27χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Ηγουμενίτσα είχε καταλάβει την 6η θέση μαζί με τη συναθλήτριά της Χρύσα Μπισκιτζή στο Πεκίνο το 2008.

Ωστόσο η φόρα που έχει πάρει μαζί με το νέο της ταίρι, την 23χρονη Χριστίνα από την Καστοριά, προμηνύει μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων.

Το γυναικείο δίδυμο με το γαλανόλευκο εθνόσημο θεωρείται φαβορί και όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί να τραβήξει μεγάλο κουπί στη βρετανική πρωτεύουσα.
«Φέτος το καλοκαίρι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά την πολύ καλή πορεία που είχαμε τα τρία προηγούμενα χρόνια στις κορυφαίες διοργανώσεις του αγωνίσματος. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό!» υποστηρίζει η Αλεξάνδρα, δίνοντας μια υπόσχεση που δεν φαίνεται διατεθειμένη να αθετήσει
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation