Ads 468x60px

wibiya widget

Νέα Marmaga!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Έντονο ενδιαφέρον στη 2η δημοπρασία της περιόδου στο Kopenhagen Fur

Μία από τις σημαντικότερες δημοπρασίες της περιόδου, στο δανέζικο δημοπρατήριο το Kopenhagen Fur, αρχίζει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Η συνολική προσφορά αποτελείται από 5 εκ. δέρματα, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και για τον λόγο αυτό άλλωστε αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό αγοραστών, καθώς η ζήτηση εξακολουθεί να
είναι μεγάλη και τη φετινή περίοδο.
Στη δημοπρασία που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, αναμένεται να συμμετέχουν 700 περίπου αγοραστές, εκ των οποίων 50 περίπου Έλληνες (Καστοριανοί-Σιατιστινοί), ενώ οι τιμές εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που προβλέπεται να υπάρξει θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, με ελάχιστες αποκλίσεις και φυσικά με πωλήσεις 100%.
Στο μεταξύ την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ολοκληρώθνεται η δεύτερη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο Sojuzpushnina στην Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας, οι τιμές των οποίων μέχρι σήμερα κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Προ των πυλών και η κορυφαία δημοπρασία
της NAFA στο Τορόντο του Καναδά,
προσφέροντας αριθμό ρεκόρ δερμάτων!!!
Στο μεταξύ, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 με 23 Φεβρουαρίου (πωλήσεις 17-23).
Η συμμετοχή των αγοραστών σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολύ μεγάλη και πολύ πιθανόν να σημειωθεί ρεκόρ και αυτό, γιατί κατά πρώτο λόγο η δημοπρασία Φεβρουαρίου θεωρείται η κορυφαία, καθώς προσφέρει μεγάλες ποσότητες υψηλής ποιότητας δερμάτων.
Επίσης στα αξιοσημείωτα περιλαμβάνεται το γεγονός ότι φέτος τον Φεβρουάριο η NAFA δημιουργεί μοναδικό ρεκόρ, μιας και η συνολική προσφορά αγγίζει τον εντυπωσιακό αριθμό των 4,15 εκ. δερμάτων (έναντι 3,3 την περσινή αντίστοιχη περίοδο και 3,2 του Μαϊου)!!!
ΣΕΝΤΡΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας...

 

Social Media

Επισκεψιμότητα

Translation